tirsdag den 10. september 2013

Jyllandstur



Lørdag var jeg på træf på Morsø. Jeg var blandt de heldige som fandt både 3-4knapper og en mønt. Heldigvis var der så enkelte andre der fik godbidder op af den fundtomme jord. Et stort tillykke til med sværddelene. Især sværdgrebet som passede på et bronzealdersværd fundet for 31år siden i en harve gjorde dagen til en oplevelse man husker med glæde..
Super arrangement. som sikkert kommer glimt fra i Metaldetektiverne hvis der kommer afsnit igen på tvmv.
www.tvmidtvest.dk




En stor Heksering fangede mit flakkende blik før jeg gik ikke i men over hegnet til næste mark på rekognosceringen rundt om Skarregaard.


Søndag morgen drog søsser og jeg til kirke. Fine signaler var der mange af og vigtigheden af kirken viste sig især ved de mange løse skud der som enlige efterladte vidnede om hæftige kampe sidst i 1980erne



 












Ingen kommentarer:

Send en kommentar