tirsdag den 3. september 2013

Aftentur i såby

Thomas og jeg nød her til aften et par timer ved Kirke Såby.  Første gode signal driller Thomas mig med at han ikke gad grave på. Jeg faldt lige i og gravede så en flot 2skilling 1784.  Jeg havde ikke fortjent den, men det gjorde ski godt at finde en fin sølvmønt, selvom det var mål på straffespark uden målmand ;-)
Marken var perfekt at detekte på og alle forhold optimale så en del gode signaler gav da også fine småfund.
1 kommentar:

  1. Anonym9/04/2013

    Ja det var en super god aftenstund, og med stor glæde at vi fik svinget de optimale forhold i gang. Set i lyset af at min ”lange” ven er HÅRDT arbejdsramt, mandag til fredag og nu også med weekender er Thomas`s eneste muligheder at liste rundt og placere små fine sølvmønter i jorden (kortlagt) i håb om at ”lange” finder dem, så han kan få lidt mod på vores hobby igen. Stor tillykke med de fine sølvmønter især de 3 stk. som ikke lige er at finde på mit (kort) 

    SvarSlet