søndag den 6. maj 2012

Fotoøvelser

Jeg har brugt nogen tid denne weekend på at øve lidt fotografering, fotoredigering, møntrengøring m.v. Resultaterne synes jeg da bliver så gode, at jeg lige ville dele et her. Mønten er 8 skillik Chr.d.4. (tidligere vist fund) Den var egentlig fundet i utrolig flot stand allerede men tjaa. Døm selv og gæt hvad der er før og efter.
Må lige bemærke at lysets 2 forskellige indfaldsvinkler og baggrunde spolerer sammenligningen lidt.. så lærte jeg jo også det. Jeg må prøve at finde på noget til macro..  De små ting er både lettere og sjovere at fotografere hvis man rigtigt kan se når det er skarpt og lyset falder bedst.  Tror jeg nok.9.Maj:
Fik lige lavet endnu en collage at 8skillingens forvandling Har bestilt et par linser til makrofoto og glæder mig til at se, hvad man dog kan få for 103krOg TH. en collage af før/efterbilleder. 10ørene bliver vist ikke pæne, men 2 skillingerne synes jeg klart blev mere se værdige.


2 kommentarer: