fredag den 30. marts 2012

Ejby runde.

Idag gik vi et par timer omkring Ejby og fandt rimelig læ, til en lille tur. Endnu en græsmark er føjet til "jagtmarkerne", eneste fund blev dog en "på vej tilbage til bilen" 2skilling . Der er ikke fundet ret mange mønter lige ved den ellers gamle landsby.
Jeg var tidligere forbi et par gårde i Kirke Såby, og nabomarken til den der tidligere i år, er fundet en del fine sager på er vi nu også velkomne på.  En græseng er ikke optimal men den skal helt sikkert have et besøg alligevel. Græs har jo godt af at blive slået indimellem for ikke at gro i krat, så med tiden skal der nok komme en mulighed for at få den undersøgt ordenligt.

1 kommentar:

  1. Anonym3/31/2012

    Tak for turen i går til Kristian, det var en dag med meget hård vind, og ikke de store udslag på min detektor. På et tidspunkt var jeg faktisk i tvivl om jeg havdet får den tændt, og måtte undervejs lige svinge den indover min spade. Så nu har jeg også prøvet at gå på en mark som pt. mest indeholder jord/sten.
    Og JA kristian fandt igen, igen, en mønt. Hvis man ikke "kendte" Kristian, så kunne man komme til at tænke om han rent faktisk selv har hul i sin lomme, hvor han har nogle af sine mønter liggende. Dog skal det nævnes at jeg så ham finde og grave den skilling op og den kom ikke fra hans "hul i lomen" Tak for i går. Thomas.

    SvarSlet