tirsdag den 20. marts 2012

2 blev til 4

Tak for en hyggelig tur til Thomas som er ret ny i hobbyen, men absolut entusiastisk omkring at finde sig til rette med både udstyr og områderne her i vores fælles hjemegn.  Vi tog som overskriften antyder, et par timer på  en gennemtrasket øve- græsmark(for mig) som netop var blevet vendt. Marken var lige så flink som bonden og kastede også en 2øre af sig til hver af os. Jeg glæder mig til alle de "min første X-fund" -danse som vi nok kommer til at dele.

1 kommentar:

 1. Anonym3/21/2012

  2 blev til 4, men også til "guld" for Thomas.
  På min "første" mark tur sammen med Kristian fik jeg ikke kun en masse vind i håret, men lige så meget medvind i min begyndende viden inden for min nye hobby. Godt nok var jeg super heldig at finde en 2øre, men jeg fik lige så meget "guld" med hjem i form af at lytte og lære af Kristian, som bestemt har taget sig godt af mig som den nye "dreng i klassen". Jeg kan klart anbefale andre "nye" at søge detektor folk som Kristian, der vil uddele sin viden inden for hobbyen.
  Tak for en god start
  Thomas.

  SvarSlet