søndag den 15. juli 2012

Thomas Højben

Dagens bedste fund er uden tvivl disse 3 stykker metal. At Thomas ikke finder een men hele 3 vikingetids stumper hvor de to passer sammen er helt utroligt. Heldigvis mangler der lidt smådele vi skal lede efter når høet er bjerget fra marken.
Tak for turen. Nu glæder jeg mig endnu mere til at komme tilbage til området den kommende uge.De samlede fund fra idag.Tilføjet 16.7.
Jeg fik lige taget et par skud med kameraet og de bliver da lidt finere end dem med mobilen i bagagerummet.
Den trefligede måler 75mm på bredeste led .

Mon det er Odin TV. og Kristus TH. ?
Link til lignende. http://www.flickr.com/

2 kommentarer:

 1. Stort tillykke med de flotte danefæ til Thomas.
  Så kan jeg vist godt tænde min detektor igen ;P
  Den 3fligede er vel nærmest en type 3. Datering 830 - 910 e.Kr. Gribedyr som holder slange eller andet over hovedet eller river sig i håret, ser det ud som for mig at se. Der er iøvrigt svage spor af at den har været forgyldt.

  SvarSlet
 2. Anonym7/16/2012

  Jeg takker mange gange for turen, og jeg har nu igen fået "modet" tilbage efter nogle ture uden det store held. Det er en "rigtig-læremester" som går rundt med sin elev uden selv at ha´ tændt for sin detektor. Ligeledes er det jo meget gavmildt og stort at en elev får muligheden for at "gå bag sin mester" :)
  Tak.
  Thomas højben

  SvarSlet